FEM is TOPDe Faculteit Economie en Management (FEM) heeft vanaf dit studiejaar een nieuw gebouw in Nijmegen (foto’s op FaceBook) en daar zijn ze trots op. Daarom organiseert de HAN de eerste 2 weken in het nieuwe studiejaar van 29 augustus tot en met 9 september dagelijks feestelijke activiteiten. De medewerkers en studenten worden verrast met verschillende acties en er zijn mooie prijzen te winnen.

Leuk dat deze actie ondersteunt wordt met een mobiele app . Op die app zijn diverse social media tools toegepast in acties , zoals het gebruik van:

QR code FEM is TOP - Foursquare - Sensatie op lokatie: Check in op foursquare of vertel op twitter dat je in het nieuwe gebouw van de FEM op Laan van Scheut 10 (#LvS10 ) bent met de tag #FEMisTOP. Deelnemers maken kans op coole gadgets.
- QR codes - Ken de FEM: In het nieuwe gebouw hebben we een aantal codes verstopt. Zoek de codes en maak kans op een dinerbon ter waarde van €100.-.
- Mobypicture - FEM IN BEELD : Maak een mooie, leuke, opvallende foto van het nieuwe gebouw van de FEM, stuur die via mobypicture naar twitter met als titel #FEMisTOP en maak kans op een iPAD2.
- Slideshare mobile: presentaties van HAN University

#FEMisTOP - HAN MobileVerder zijn op de app een wegwijzer (info over en in het gebouw), agenda en het laatste nieuws van de FEM te vinden.

En als je eens een QR code wilt uitproberen (ja dat rare vlakje met hokjes en streepjes) dan is de bovenstaande QR code wel leuk. Als je die inscant met bijv. je iphone en een QR codescanner zoals QR Reader dan kom je automagisch op de mobile website van deze actie.