Select Page

FeedBurner stats not correct: 173 readers, not 0

For those who have not noticed. Right now (12.30 27 august) the stats of my feedburner readers (in the right bar at the top) is not correct. It shows zero 🙁
The stats are updated in the database I can see. Right now there are 173 readers. I sent the guys a mail about this problem. Let’s see if they are listening on Saturday 😉
Microsoft does!

Update 17.30: email from eric of Feedburner on 14.29 that he is working on it. 15.19 problem solved. Again: great support! And they are listening.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Arnoud

  Ik zag ‘m bij ProBlogger ook op 0 staan, ik heb helemaal geen problemen met de “promo-tag” van FeedBurner. Hij geeft in ieder geval nooit de meest actuele stand aan, hij loopt altijd een dag achter. Morgen zal het probleem wel weer gefixed zijn.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Ah ik zie dat jij de statische gebruikt. Die loopt inderdaad altijd achter en gebruikt gewoon de data die er wel is. Ik heb de ‘dynamische’… vreemd. Ik zal het even doorgeven aan Eric. Goede support van hem.

  Antwoord
 3. Arnoud

  Het enige verschil tussen de dynamische en de statische Feedcount is toch een animated gif vs. een normale gif-afbeelding? In beide gevallen zijn de gegevens toch van gisteren?

  Antwoord
 4. Arnoud

  Geen idee, ik ben het probleem ook alleen bij jou en die andere website tegengekomen

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This