Select Page

Facebook pagina aangemaakt. Doe je mee?

Facebook pagina aangemaakt. Doe je mee?

Ja dat moest er natuurlijk eens van komen. Een Facebook pagina voor deze weblog. Je vindt HANs on Experience Facebookpagina door op de link te klikken. Hierboven zie je ook de badge. Hopelijk vind je het leuk en klik je op de Like button in het kader hieronder. Je foto van Facebook verschijnt in dan in die box en rechts in de zijbalk. Zo connecten we weer met elkaar, want lezers van dit weblog (en ik zelf natuurlijk) kunnen dan weer op jouw foto klikken om naar Facebook te gaan en daar verder kennis te maken. Op de HANs on Experience Facebookpagina staan ook de YouTube video’s en komen mijn weblogberichten door. Verder zal ik hem aanvullen met foto’s uit Flickr. Hopelijk doe je mee en zie ik je hier verschijnen in de Like badge!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marusjka Lestrade

  Ziet er leuk uit! Zoals bij je hoort… 🙂

  groetjes,
  Marusjka

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @Marusjkad66 , bedankt voor de “Like” en je reactie 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Facebook pagina aangemaakt. Doe je mee? | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Facebook pagina aangemaakt | HANs…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This