Select Page

Eventblogs.nl screencast

Gisteren had ik ineens het idee dat ik een screencast zou kunnen maken voor eventblogs.nl. Dus maar even wat afbeeldingen gevraagd aan Marco Derksen en wat schermopnames. Ik heb het geheel in een theatertje geproduceerd (ja zo heet dat in Camtasia). Voordeel daarvan is dat de file niet zo groot wordt, omdat het allemaal afzonderlijke files zijn die dan mooi in een menuutje neergezet worden. Nadeel daarvan is wel dat je zo geen Quicktime movie van kunt maken. Nog eens over nadenken. In ieder geval wel weer een leuk experimentje geweest. En gisteravond en vanochtend kreeg ik al leuke mailtjes van Marco Derksen en Frank Janssen.

Ga naar mijn posting: Eventblogs.nl screencast

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Weblog

    Start Eventblogs.nl leidt tot screencast

    De lancering van Eventblogs.nl afgelopen donderdag heeft links en rechts aandacht aandacht getrokken. Niet alleen weblogs maar ook Planet Internet, FZ (de nieuwsbrief voor de eventbranche) en eerder al Webwereld maakten melding van de pl…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This