Select Page

Even experimenteren

Even wat uitproberen. Ik vind dat mijn rechterkolom te lang wordt. Daarom voeg ik ook een linkerkolom toe. Eens kijken hoe dat wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Henk-Jan

  Ik vind het prettiger. Ook toevallig, ik heb de mijn ook net veranderd, maar juist van drie naar tweekolommer. Fijne zondag. North Sea Jazz, here we come!

  Antwoord
 2. Lode Broekman

  Hoi Hans,
  Ik vind 3 ook beter dan 2, wil zelf t.z.t. ook daarop over gaan. Poremt net ff wat beter.

  Antwoord
 3. Henk-Jan

  Waarom ik van 3 naar 2 ben gegaan? Ik vond het een beetje een zooitje worden, beetje te veel onderwerpen links en rechts. Dat hoorde ik ook uit de branche.
  Ik heb nu meer overzicht, ik hoop dat dat te zien is.
  (En ik kan foto’s wat groter plaatsen, altijd leuk).
  PDF-jes van jouw stuk in FZ 3 komen eraan.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This