Select Page

Empowered: ben ik een HERO? En jij?

Empowered: ben ik een HERO? En jij?

Ik heb het boek Empowered hier voor me liggen. Ga daar in de vakantie volgende week eens aan beginnen. De tekst op de flap is interessant genoeg om er veel van te verwachten en ik voel me er zelf door aangesproken. Want ik geloof dat ik empowered ben en binnen de HAN een HERO ben. En voordat je een verkeerde voorstelling van zaken krijgt of een verkeerde indruk van mijn zelfbeeld vraag ik je om onderstaande flaptekst eens te lezen wat een HERO is. Ben jij ook een HERO?

Is your company empowered for success?
You know it is happening within your organisation. Your people-usting low-cost, accessible technology-are connecting with custmers and building innovative new solutions. But who are these creative problem solvers. We call them HEROes: Highly Empowered and Resourceful Operatives. Your company needs them, because in the age of Twittre, iPhones, Facebook, YouTube, and an ever-evolving torrent of Web information, your customers now step up to the counter and with more data and access than ever before-often overmatching your team.
In Empowered, Forrester’s Josh Bernoff-coauthor of the pioneering book Groundswell- and Ted Schadler explain how to transfor your company by unleashing the force of HEROes.

Hieronder kun je het eerste hoofdstuk lezen. Klik op het icoontje links voor een beeldvullende versie. Of lees een stuk uit het boek bij Amazon.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This