Select Page

Dailymotion of VideoEgg: videokwaliteit

Dailymotion of VideoEgg: videokwaliteit

Pierre heeft een paar voorbeelden gemaakt waarin hij videoegg en dailymotion vergelijkt. Ik heb dat ook eens gedaan en de twee versies toch ook maar even hier neergezet, zodat jullie ze kunnen bekijken. Ik had de optie opnemen met de webcam in dailymotion nog niet uitgeprobeerd.
De eerste is van videoegg. Daarvan heb ik een javascriptje hier in deze posting geplakt. De tweede is van dailymotion en is een stukje html. Als je ze allebei aanzet zie je wat mij betreft duidelijk het verschil. VideoEgg heeft veel betere videokwaliteit.


Webcam 1147185097968
Video sent by

Technorati tags: videoegg,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Pierre

  Inderdaad, duidelijk zichtbaar kwaliteitsverschil.
  Het zou ook wat zijn als er iemand meteen een toepassing maakte die meteen aan *alle* wensen voldeed. 🙂

  Antwoord
 2. Miel

  ‘k heb ook de indruk dat het geluid van je dailymotion clip veel zachter is, ik moest m’n boxen echt ver opendraaien.
  Videoegg is duidelijk beter.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @miel: ja maar daarbij moet ik opmerken dat ik bij videoegg de audio verder open heb gezet.
  @willem: tja. Er zijn zoveel van die services. Alleen wordt VideoEgg aanbevolen door TypePad en werken beide bedrijven samen. VideoEgg hoort bij de widgets die TypePad ondersteunt. Daarom wilde ik dat testen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This