Select Page

Ella Hueting blogt op Creatieve Verbindingen

Even een kort verslag van van alles binnen onze faculteit techniek.

Er blijkt weer volop werk te zijn in de technieksector. Sterker: vacatures kunnen op dit moment zelfs niet vervuld worden. Volgende week hiervoor uitgebreid aandacht!

Op 9 juni ’s middags wordt  bij een van onze goede relaties Witteveen+Bos in Deventer een netwerkbijeenkomst gehouden: “hogeschool/ingenieur van de toekomst”. Casus/thema deze keer: ruimte voor de rivier.

Vandaag een uitgebreid gesprek gevoerd met Dick Groeneveld, onze medewerker internationalisering. Hij is bezig met een jaarverslag over internationalisering binnen de Faculteit Techniek. Prachtige projecten hebben we in 2009 gedaan. Binnenkort verschijnt het verslag. Wordt vervolgd.

Meest inspirerende mailtje van de dag komt van Sjoerd Timmermans:

“Ik zag zojuist dit TED-filmpje wat je wellicht al wel kent en moest weer even denken aan hoe aardig het zou zijn als we als FT ook vanuit een why zouden kunnen praten over what we doen. Naïef?”

Nee! Niet naief. Laten we dat gewoon doen. Prachtige Tedtalk trouwens.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This