Select Page

Efficiëntieverbetering door de uitbesteding van ICT-taken

Binnenkort ga ik weer livebloggen en wel op het seminar: Meer doen met minder. Efficiëntieverbetering door de uitbesteding van ICT-taken in MediaPlaza.

Lees hieronder het volledige programma.

Outsourcing is serious business maar in de praktijk blijken er nog teveel obstakels te zijn die succes kunnen verhinderen. En dat zijn gemiste kansen. Outsourcing: het moet en kan beter, maar hoe?
Daarom organiseert Media Plaza met toonaangevende partners het seminar ‘Meer doen met minder, efficiënter omgaan met ICT-middelen’. Het seminar geeft
inzicht in de mogelijkheden van ICT-outsourcing en brengt de belangrijkste aandachtspunten in kaart.

Security Plaza organiseert op woensdag 28 september het seminar Meer doen met minder voor directie, hoger management algemeen, IT directeuren en IT- en HR-managers.

Welke sprekers kunt u onder meer verwachten?
– Dagvoorzitter prof. dr. Daan Rijsenbrij, Vice President Capgemini Outsourcing en Voorzitter Platform Outsourcing Nederland, zal zijn uitgesproken visie over outsourcing op 28 september met u delen.

– John Leigh, British Telecom,
Welke ontwikkelingen zijn er en wat betekent dit voor outsourcing, resultaatmetingen en – het allerbelangrijkste – de resultaten.

– Marja van Strien, directeur Shared Services Organisatie van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, deelt haar ervaringen over outsourcing binnen VenW. Hoe is het Ministerie omgegaan met de gewijzigde processen en procedures richting de organisatie en met name de medewerkers.

Tevens ontvangen bezoekers het rapport ‘Insights into Outsourcing’ dat door Quint Wellington Redwood. Dit rapport bevat de uitkomsten van het in de Benelux gehouden grootschalige onderzoek naar outsourcing.

Deelnemers maken kans op een geheel verzorgd bezoek aan Malta om de mogelijkheden van outsourcing in de praktijk te ontdekken!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This