Select Page

Een Nederlandse unconference: Natural Networking Festival

Martijn nodigde me uit voor een festival, of liever een heuse Nederlandse unconference. Namelijk het Natural Networking Festival, dat op 7, 8, 9 en 10 september in de bossen in Drenthe wordt georganiseerd op de door Staatsbosbeheer verzorgde groepskampeerplaats De Uteringskamp. .
Wat schrijven ze over het programma:

“Het programma van het Natural Networking Festival ontstaat aan de hand van de bijdragen van de deelnemers.”

En dit is hoe het werkt:

Het Natural Networking Festival is gebaseerd op openheid en vrijwilligheid. Als deelnemer aan het festival ben je van harte uitgenodigd om op jouw manier een steentje bij te dragen aan een succesvol festival voor iedereen!.

Waarom daar naar toe? Relax, Play, Brain, Media, Soul. Voor de van 30 euro voor die 4 dagen hoef je het volgens mij niet te laten. Degenen die geregistreerd zijn kunnen een workshop opbrengen.

Overigens is het nog niet helemaal unconference volgens mij, want ik zie wel behoorlijk wat sponsors staan. Maar men is daar in ieder geval helder in.
Ik vraag me nu natuurlijk af of ik daar naar toe wil. Sanne was er in ieder geval al eens. Vreemd dat ik me dat af moet vragen eigenlijk. Kennelijk heb ik nog wat schroom om als deelnemer aanwezig te zijn. Toch eens goed over nadenken hoe dat komt. Komt het omdat het teveel op een vakantie lijkt? Is het de schroom om met onbekende mensen iets van jezelf te geven? Is het het onbekende? Of wil ik liever ‘in control’ zijn? Of ben ik zodanig geconditioneerd dat seminars vanuit de deelnemer altijd op een consumerende manier moeten plaatsvinden als op zo’n actieve manier? Kortom: Martijn, alvast bedankt, maar ik ben er nog niet uit.

Wat vind jij van een dergelijk initiatief? Schroom niet om je ideeën hier neer te schrijven. Misschien kunnen we er zo samen op reflecteren.

Technorati tags: , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Natural Networking Festival: 19 video’s!

    Of ik de video al gezien had van Natural Networking Festival? Nee, nog niet. Dus even kijken in Dailymotion en zoeken op NNF 2006. Wow, man. Daar staan zomaar 19 video’s van dit event!Ik heb er maar eentje uitgekozen, omdat die een mooi overzicht geef …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This