Select Page

Een bloggende hoofdredacteur.

Fz

 

Henk Jan Winkeldermaat hoofdredacteur van FZ, vakblad voor bedrijfsevenementen is vandaag een weblog gestart: eventbranche.web-log.nl. Zou hij de eerste weblog zijn in de evenementenbranche? Een leuk initiatief is het wel. Ik heb hem een tijd terug een beetje ingewijd in mijn weblog en die inspiratie heeft hij nu vorm gegeven. Boeiend dat een hoofdredacteur aan het bloggen slaat. Hans Poortvliet van HSMAI was de eerste die een reactie plaatste. Maar die is overal vroeg bij

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Henk-Jan

    Ja, Hans. Erg goed! Zeg, dat Breda verhaal in de kerk met Karim Rashid (lees mijn interview met hem op http://www.fz.nl), Bernd Schmitt en Chip Conley is dat nog een beetje gelukt. Over Chip gesproken: waarschijnlijk in de FZ nieuwsbrief van vrijdag een interview met hem. Stond ook een interview in de Misset Horeca special Misset Hotel. En in FZ 3 komt er een wat ik heb genoemd battle of the experience experts: Albert Boswijk in gesprek met Chip Conley, 3 goed betaalde pagina´s…. Ik ga wel even zoeken waar ik Breda verslagen kan vinden, link ik die ook vanuit de nieuwsbrief naar je.
    Succes met alles!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This