Select Page

Een beetje schrijven

Soms heb je gewoon zin om een beetje te schrijven. Heb jij dat ook wel eens? Dat je gewoon wat aan het papier uh internet wil toevertrouwen? Ik in ieder geval wel. Waar ik het dan over wil hebben? Ik zou nie weten. Da’s dan wel weer jammer hoor ik je denken. Kan dat dan? Horen denken? Ik zou nie weten. Ik denk het nie.
Maar soms wil je gewoon, nou ja, gewoon wat schrijven. En waar het dan over gaat is niet belangrijk. Dat komt later wel. Als je dan tenminste iets te binnen schiet. Over het onderwerp waarover je wilt schrijven bedoel ik dan. Maar nu hoeft dat niet. Nu tik je gewoon letters en die letters worden woorden, worden woorden….hé dat scheelt maar één o. En die woorden worden zinnen. Korte, lange, nikszeggende, grappige, flauwe. Van alles wat.
Tja denk je dan, maar zou iemand dat dan lezen? Die letters, die woorden en die zinnen. Maakt toch ook niks uit, flap ik er ineens hier uit in dit blog. Ik schrijf toch gewoon. Gewoon voor mezelf. Gewoon omdat ik het wel gezellig vind om te schrijven. Nu. Straks misschien niet meer.
En toen stopten mijn vingers met tikken, vielen de letters stil, verstomden de woorden en werden de zinnen leeg. Dan is het gedaan met de pret. De schrijfpret. Dan wordt het tijd om op de knop van publiceren te drukken. Druk, druk, druk. Tjoepie daar gaan de letters, de woorden, de zinnen. De ether in. De eeuwigheid in. En zijn de eerste zinnen al weer geschiedenis en die nu nog volgen de toekomst.
Och zomaar. Gewoon. Omdat ik er zin in had.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This