Ik heb net even de edu-content wiki helemaal open gezet. Dus je hoeft nu geen account meer aan te maken op iets toe te voegen of te veranderen aan de content. In eerste instantie had ik een kleine drempel aangebracht in de vorm van het aanmaken van een account voor mensen die iets wilden doen. Dit in verband met het feit dat leerlingen de wiki zouden kunnen gaan gebruiken. Maar nu dat niet het geval is, heb ik die drempel laten vallen.
De content bied ik nu ook aan in een offline Word versie aan de leerlingen. Niet echt efficiënt maar goed, het is al prachtig dat leerlingen straks de content gaan gebruiken. Hopelijk ziet het bestuur ook de voordelen van een wiki. Ik heb ze namelijk een brief gestuurd met daarin de voordelen van een wiki voor vooral de leerlingen, maar natuurlijk ook voor de leerkrachten en andere belangstellenden.
Eens kijken hoe daar op gereageerd gaat worden. Maar het feit dat me gevraagd is de content offline beschikbaar te stellen geeft te denken. Voor mij is het vullen van de wiki in ieder geval efficiënt genoeg om er mee door te gaan. Ik heb zo tenminste een goed overzicht van wat ik gedaan heb en wat ik nog kan doen. Het is overzichtelijke en allemaal in dezelfde layout. En natuurlijk vind ik het mooi dat anderen er weer gebruik van kunnen maken.
Heb je dus nog mooie links voor Franse of Engelse grammatica, voeg ze dan toe.