Select Page

Educational Bloggers

FlickrEducational bloggers verenigt in Flickr? De laatste tijd zie ik meer en meer initiatieven mbt training/onderwijs en weblogs. Is natuurlijk ook mijn eigen focus. Waar je focus op is gebeurt, en niets is toevallig, er is alleen zinvol toeval. Zo die wijsheid is er ook weer uit.
Maar waar het om gaat: Educational Bloggers in Flickr
Maar er is meer. Wat denk je van dit:
“Wednesday, February 16, 2005
It finally happened to me. That moment. That moment that I had nightmares about on the night before my first day teaching. It happened to me.
I stood in front of my class to teach. The Assistant Superintendent of Curriculum was observing me. My fly was completely unzipped.
Luckily, one of my nice students motioned me to talk to her. I said, “Just a minute.” She said, “No, Ms. R. Please? Can I just tell you something?” Then she whispered in my ear, “I’m not looking or anything, but your zipper is down.”

Steeds meer mensen uit het onderwijs gaan bloggen, volgens Weblogg-ed. Op zijn weblog staan meer interessante weblogs uit het onderwijs.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This