Select Page

Eco-Tuk pitcht in ‘Bij ons in de BV’

Op maandag 29 maart doet de Eco-Tuk mee aan de (laatste) Pitch in de tv-serie ‘Bij ons in de BV’, van Jort Kelder. Frank Schouten, de business developer van Eco-Tuk, gaat de pitch voor de camera doen.

Revolutionaire ideeën presenteren
In iedere aflevering van het programma krijgen 2 bedenkers van een revolutionair product de kans om dit in 1 minuut aan het Nederlandse publiek te presenteren. Daarna kunnen kijkers van maandag tot en met vrijdag via internet stemmen op het beste idee van die week.

Stemmen
Na iedere deze uitzending worden de stemmen geteld. De pitchers waarop dit seizoen het meest is gestemd mogen hun idee in de laatste tv-uitzending van het seizoen, op 5 april, nogmaals pitchen. Uit deze kandidaten wordt uiteindelijk de winnaar gekozen.

Kijken en stemmen, dus!

Uitzendgegevens
Programma: Bij ons in de BV
Datum: maandag 29 maart 2010
KRO, Nederland 3, 21.20 uur

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This