Select Page

Durf jij deze kinderen een hart onder de riem te steken?

Weblogs van kinderenOver weblogs in de klas schreef ik al eerder en in het bijzonder de weblog van de Jozefschool. Ik heb toen een reactie achtergelaten en nu hebben de leerlingen van die klas een vraag:

“Komt allen naar de sneeuwklokjes.web-log.

Onze meester heeft hard aan deze web-log gewerkt en wij aan de onze. Die zijn hier dan ook te vinden.

Het zou leuk zijn als u ook ging reageren. We hebben met deze web-log ook een prijs gewonnen. Goud. Wij zouden het leuk vinden als jullie ook even op onze weblogs langskwamen. Er is van alles te zien en te lezen.

Dus kruip achter de computer ( of liever ervoor) en ga naar sneeuwklokjes.web-log.nl of naar die van ons (één van de kinderen)

Lienke en Alison”

Wat zou het leuk zijn als wij, volwassenen, deze kinderen die laten zien dat zij ook kunnen webloggen eens verrassen met een bezoekje van ons en een aardige reactie achter laten. Ik roep iedereen op dat bij deze te doen!

Ik ben benieuwd hoeveel reacties ze krijgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Blogologie

  Nog bloggende kinderen

  Hans Mestrum wees me op Sneeuwklokjes.web-log.nl, de weblog van een klas uit de Jozefschool (ergens in Nederland).

  Antwoord
 2. frEdSCAPEs

  Sneeuwklokjes.web-log

  Leuk initiatief van Hans Mestrum: Kinderen van de Sint Jozefschool hebben Hans gevraagd eens een kijkje te nemen bij de Sneeuwklokjes.web-log.Hans schrijft:
  Wat zou het leuk zijn als wij, volwassenen, deze kinderen die laten zien dat zij ook ku…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This