Select Page

De Voelshop als voorbeeld van Experience

De Voelshop als voorbeeld van experience. Op BrickmeetsBytes staat uitgelegd waarom de Voelshop op komt.

“De ‘voelshop’ wordt het antwoord op de steeds vaker surfende consument die zich eerst uitgebreid op internet oriënteert en laat voorlichten over nieuwe aankopen, om daarna pas tot aanschaf over te gaan, voorziet De Wilde.
“Vooruitstrevende consumenten zijn tegenwoordig vaak al beter op de hoogte van het product dan de gemiddelde verkoper in de winkel. Duur winkelpersoneel biedt in zulke situaties dan ook nog nauwelijks een toegevoegde waarde. Dergelijke klanten missen vaak alleen nog het fysieke contact met het product. Bij de toekomstige voelshop wordt op die behoefte ingespeeld”, aldus de marketingspecialist.”

En vandaag heeft Eduard het over de voelshop van Prenatal. In een flagshipstore zijn beleveningswerelden gecreëerd en mogelijkheden om van alles uit te testen. De winkel van Prenatal is opgebouwd rond de waarden die horen bij zwangerschap en probeert zo aan te sluiten bij de experience economy.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This