Select Page

De kracht van weblogs voor mij

De laatste tijd heb ik gemerkt dat veel afstudeerders en studenten de weblog weten te vinden en dat ze de informatie verwerken in hun afstudeerscriptie, werkstuk of spreekbeurt. Ik krijg steeds vaker vragen van studenten naar aanleiding van postings ter verduidelijking, verdieping, aanvulling etc. Ik vind dit een grote kracht van weblogs. Zo ben je dus bezig met een actieve bijdrage aan de kenniseconomie. Verder doe ik gemiddeld ongeveer 5 nieuwe contacten per week op via of naar aanleiding van mijn weblog. Ook hier blijkt weer dat een weblog nieuwe deuren kan openen. Tenslotte heb ik meegewerkt aan een stukje geschreven door een aankomende journalist van Windesheim.
Tot slot merk ik dat webloggen me structuur geeft, alhoewel het gevaar van informatie-overload, zoals Frank-Ly schrijft aanwezig is. De voldoening is wel groot als je enkele postings hebt gedaan, waarschijnlijk komt dat doordat je datgene wat je opgenomen hebt van je afschrijft. Marco van Marketingfacts gaf dat al als reactie bij het stukje van Frank-Ly.
Zo dat staat er in ieder geval weer 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This