Select Page

De jongens en meisjes van het Orion College bloggen: geef ze een reactie

Zoals vaste lezers van deze weblog inmiddels wel weten, ben ik bezig met een 5-tal gastcolleges op het Orion College. Die lessen staan in het teken van de nieuwe media. Ofwel ik ben aan het bloggen met 8 kinderen. Ik heb een weblog met opdrachten gemaakt.
Nu lijkt het me wel leuk als de leerlingen reactie krijgen op hun weblog. Vandaar deze oproep: ga eens kijken naar wat ze al geknutseld hebben en plaats een reactie op hun blog. Hieronder het lijstje van de weblogs van de leerlingen.

Maarten
Mitchel
Ruben
Thomas
Aurelie
Desie
Astrid
Ernst

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marc

  Lijkt me bijzonder leuk om te doen. Zoals ik al aangaf bij één van die blogs, ik zou er bijna jaloers door worden, les krijgen op school in bloggen. Maar ja, in mijn tijd kwam net de ZX-Spectrum op de markt. Succes met dit project.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Leuk reacties van je Marc. Fijn dat je dat gedaan hebt.

  Antwoord
 3. Andre le Fevre

  Leuk Hans. Ik heb ze allemaal een kleine reactie gestuurd.

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Studium Generale Orion College: wow!

  Gisteren had ik een afsluitende Studium Generale op het Orion College (die trouwens ook een weblog heeft) in het kader van de lessen nieuwe media waarin ik met de leerlingen aan het webloggen ben geweest. De leerlingen (klas 1 havo/atheneum) mocht…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This