Select Page

De 5e klas met een weblog

5e klasDit vind ik leuk! Een eigen weblog van de 5e klas van basisschool Sint-Paulus uit Gent. Gevonden via Blogologie van Maarten van Six Apart. Waarom ze dit doen?

“Dit experiment heeft als bedoeling om nieuwe media in te schakelen bij de communicatie tussen ouders, klastitularis en leerlingen. Klasdagboekfragmenten,de agenda,afspraken…Iedereen is vrij om reacties te geven. Zoals het op een weblog past volgt alles elkaar chronologisch op. Het gebruik van deze site wordt over een paar maand geëvalueerd. U blogt toch ook?“

Er valt nu natuurlijk weinig te beleven want ze hebben vakantie. Maar er staan leuke dingen op. Ga zelf maar eens kijken en moedig ze even aan!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Annet de Graaf

    Dank voor de tip Hans en Margreet, ik had de school van mijn dochtertje al aangeboden er één voor hen op te zetten, dit heeft me overtuigd! Mochten jullie meer tips hebben op dit gebied, hou me op de hoogte.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This