Select Page

CWIS seminar: Web 2.0; zijn we klaar voor de werkelijkheid? live te volgen

Morgen is het CWIS seminar: Web 2.0; zijn we klaar voor de werkelijkheid? Het is helemaal uitverkocht. Maar toch kun je er bij zijn. SURFnet zal nl. het event live streamen en Pierre en Willem zullen een backchannel onderhouden waar je je vragen op kwijt kunt.
Ze geven trouwens allebei zelf ook een presentatie.
Dus voor mensen die het event willen volgen hartstikke handig en voor mensen die de techiek van streaming en backchannel willen zien ook heel interessant.
Ik ga in ieder geval eens een kijkje nemen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Hans Mestrum

  Even een geheugensteuntje voor mezelf:
  Presentatie Willem: 11.15 – 12.00: This call is being recorded
  Presentatie Pierre: 14.15 – 14.45: Aantekeningen maken verboden?
  Wat web 2.0 ons zou moeten leren over regels en verantwoordelijkheden

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This