Select Page

Creameer: ja hoor Margriet Jacobs heeft een blog

Vroeg ik me 3 dagen geleden nog af of mijn oud-collega Margriet Jacobs ook zou gaan bloggen.

Welnu, vandaag is haar weblog in de lucht: creameer.blogspot.com. En haar 1ste posting is meteen raak vind ik. Heel persoonlijk en met gevoel. En een prachtige naam voor haar blog.
Margriet, welkom in bloggersland en veel succes met bloggen! Voor de liefhebbers is dit haar webfeed. Ik zag haar eerste posting daar op binnen komen 😉

Wie laat nog meer een reactie bij haar achter om haar aan te moedigen? 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Willem

    Wat nu, een blogspot.nl domein?
    Snel ging ik klikken om te zien of Google wellicht Blogger gelocaliseerd had voor Nederlandse gebruikers… maar nee.
    Je hebt je helaas vergist in de url Hans!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This