Select Page

Communities Dominate Brands

 
 

Ik heb net het boek Communities Dominate Brands binnen gekregen. De video van een presentatie van de schrijver van het boek (Alan Moore) op Emerce eday vind je hierboven (klik op het plaatje of de link eronder). Er is ook een weblog naar aanleiding bij of over dit boek.
Een excerpt van het boek kun je online lezen op de website van het bedrijf van Alan Moore: SMLXL. Of lees in dit verband het verslag van Frankwatching over de presentatie tijdens Emerce eday. Frank schrijft daar:

“De rol van communities, het belang van customer engagement en de invloed van co-creation worden belangrijker bij het opbouwen van merken.”

En Eduard de Wilde schreef destijds in zijn boekaanbeveling al:

Weblogs vormen slechts een exponent van een belangrijke onderstroming (of bovenstroming zo je wilt), die gekenmerkt wordt door een enorme toename van de invloed van consumenten op hoe bedrijven met hun omgaan. Denk hierbij aan toegang tot informatie, het veranderende zoekgedrag (Google), het niet meer klakkeloos accepteren van een wanprestatie, de behoefte om zich te onderscheiden van de massa etc. etc. Geen enkele branche ontkomt hieraan.

Dat wordt dus smullen!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This