Select Page

coComment: another way of tracking your comments

I like this one. You can see it in place on the left sidebar under the comments on other blogs which I did with Furl. You will find a box called coComment of Hans on Experience. You will find the blogpostings there where I posted a comment (with a link to either coComment and the original posting). You can go to my comments by clicking on the title. There is also a webfeed of my comments to get notified when someone also responds on that post. You can find it just above the coComments box and of course on my webfeed page.
I found  this app on Pierre’s blog and TechnCrunch has a lot of comments on which you can find the pros and cons. And of course I commented on Techncrunch. See what I posted there in the coComments box. It is a pitty that not all blogsoftware is supported. So for now I need to have two boxes. One with Furl (not supported blogsoftware) and one with coComment.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Hey Hans, heb net een coComment – account aangemaakt en moet het natuurlijk even testen! Frank-ly wordt inderdaad niet ondersteund. Dat komt omdat wij eigengebouwde weblogsoftware gebruiken in plaats al bestaande diensten.

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Hans, kan je al iets zeggen over het feit of je lang moeten wachten op het coComments-lijstje? (Het is immers weer een script dat elders een lijs op haalt).

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Voor zover ik het nu kan zien, is het comment er direct. Wat ik net wel merkte is dat als de service even een hick-up heeft dat dan je blog natuurlijk ook wacht op een time-out.
  Verder is het zo dat ik greasmonkey moet disablen als ik op mijn eigen blog een comment geef. Anders zou ik dat comment ook in cocomment krijgen en dat is dan dubbel.

  Antwoord
 4. Willem

  Ik dacht al dat het niet werkte, maar probeerde het uit bij Frank-ly.
  Hier geplaatst kan ik deze reactie dus weer op m’n eigen weblog tevoorschijn toveren.
  Nu nog ontdekken wat daarvan dan het nut is. Volgens mij doe ik nu iets omdat het technisch kan, en niet omdat ik het nuttig vind… Het lijkt niet te werken onder IE7 die ik nu gebruik, hij blijf zeuren om cookies, en als ik eerst een preview doe is Cocomment weer wg.
  Nu kan ik tenminste wel posten:-)

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  Willem, waarom je het zou doen?
  a. voor jezelf om te weten waar je iets neer geschreven hebt als reactie en om op weer andere ideeen/blogs te komen als je naar de conversatie toe gaat.
  b. voor anderen om een conversatie te kunnen volgen

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  Ik heb trouwens de comment box op mijn weblog even ‘uit’ gezet. Levert teveel performance problemen op bij het laden van de pagina. Wellicht zet ik hem op een andere pagina.

  Antwoord
 7. Willem

  Hans, je zegt dat je de comment box hebt uitgezet, wat bedoel je daar precies mee? Ik kan nog steeds een comment posten. Je hebt het over performance problemen. Ik kan je vertellen dat het echt even duurt voordat een willekeurige pagina van jouw blog is geladen, en het lijkt me toch dat dat komt door alle toeters en bellen die je inmiddels geintregreerd hebt..
  Ik merk dat ik bij jou op een gegeven moment tegenwoordig meer links en rechts in de sidebars zit te kijken dan bij het bericht zelf, en het lijkt me dat het uiteindelijk daar toch om begonen is?
  BTW, er is iets met dit inputveld: de helft van de tekst verdwijnt achter de rechtersidebar, dus als ik tikfouten maak komt dat mede daardoor…

  Antwoord
 8. Hans Mestrum

  Hoi Willem, nee ik bedoel dat ik de coComment box aan de rechterkant even had uitgezet. Ik had hem eerst links staan en dan duurde het te lang voordat de berichte door kwamen. Nu rechts is dat minder een probleem. De berichten kunnen immers gelezen worden. Ja die toeters en bellen…..;-) Daar dub ik een beetje mee. Ik heb al een paar keer overwogen om aparte pagina’s te gaan maken met dat spul, maar anderzijds wil ik het ook laten zien om mensen op een idee te brengen.
  Dat probleem van het te klein zijn van het inputveld kan ik niet reproduceren. Ik heb het ook nog niet eerder gehoord. Wellicht een hick-up? Ik hoor het graag als je het nog eens tegen komt.

  Antwoord
 9. Hans on Experience

  Statistieken december 2006

  Zo eerst maar even de statistieken van december 2006 op een rijtje zetten voordat ik dat vergeet. Ik gebruik daar mijn statieken voor van Awstats die dus rechtstreeks van de serverlogs komen. De rommel (spam etc.) is daar al uitgefilterd en bezoekers z…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This