Select Page

CEO trends in 2005

EiuDe Economist Intelligence Unit heeft een onderzoek onder 500 wereldwijd gedaan en uitgebracht in een whitepaper. De belangrijkste conclusies daaruit zijn:
– de markt trekt aan
– nieuwe markten moeten ontgonnen worden
– klantrelatie wordt nog belangrijker
– innovatie is terug op de agenda in het bedrijf
– nieuwe producten en diensten moeten ontwikkeld worden
– nieuwe klantgroepen moeten benaderd worden
– china speelt een rol van betekenis
– off-shoring verhevigt de concurrentie
– nieuwe technologieën zullen van grote invloed zijn
– er komt meer aandacht voor corporate governance

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Business trends 2005

    De Economist Intelligence Unit (EIU) heeft een business trendrapport gepubliceerd waarin de resultaten zijn verwerkt van een wereldwijd onderzoek onder 500 senior executives van internationale bedrijven.
    Belangrijkste conclusie uit het onderzoek

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This