Select Page

Butterfly: bij internet gaat het niet om browsen, maar om het bewerken van hypertekst

ButterflyButterFly is een Master onderzoeksproject van Lammert Postma. Hij is in zijn afstudeerjaar als Master in Interactive Multi Media (EMMA/IMM) aan Faculteit Kunst Media & Technologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
Het project heeft als doel (pdf) om gebruikers te helpen bij het delen, opslaan en lezen van online artikelen/papers. De gebruiker kan met ButterFly binnen een webpagina woorden arceren, zelf notities of hyperlinks aan woorden koppelen, paragrafen weglaten of woorden opzoeken in verschillende bronnen (WikiPedia,  A9 , Technorati) dit alles met één muisklik.
Op de weblog van ButterFly worden de ontwikkelingen bijgehouden. Er wordt een soort raad van advies ingesteld waarvan Marco Derksen (MarketingFacts, Upstream), ondergetekende en David Garcia deel gaan uit maken. Ik vind dit een interessante toepassing en ben benieuwd hoe het werkt. Het is een mooi voorbeeld van user in control.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This