Select Page

Business blogs en rss als interactieve marketinginstrumenten

Dat is de titel van een artikel (pdf) in het Tijdschrift voor Marketing van februari 2005. Met als toevoeging nog: Interactieve marketing voor early adopters. Het is geschreven door collega blogger Hans Meijer van Dialogamigo. Marco van Marketingfacts schrijft op Upstream ook over weblogmarketing en heeft een column in het artikel.
Marco schrijft:

“De kracht van de blogosfeer is inmiddels ook de marketeer niet ontgaan. De blogosfeer wordt ingezet als voedingsbodem voor virale marketing campagnes, bedrijven adverteren op specifieke doelgroep- of themablogs en in toenemende mate starten bedrijven zelf een blog. Maar veel belangrijker is het volgen van de berichtgeving in de blogosfeer. Berichten (en vooral de discussies) van consumenten over merken, producten en campagnes kunnen een bedrijf helpen maar ook schaden. “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This