Select Page

BlogTalk op….Marken

Img_1499

Gisteren een heerlijke wandeling gemaakt op Marken. In goed gezelschap. Vaak heb je helemaal geen blog nodig voor een goede conversatie. Zo ook gisteren. Het is dan heerlijk om wandelend langs de zee te praten over de veranderingen die er momenteel plaatsvinden in de samenleving, e-learning, verandermanagement en natuurlijk bloggen. En wat is Nederland dan eigenlijk mooi! Een inspirerend landschap, inspirerend gezelschap af en toe een lekker drankje op een terrasje in het haventje en tot slot een heerlijke vis buiten op hetzelfde terras aan de haven. Een prachtige avond met een zon die in de zee zakt, heerlijke temperatuur. Wat doen we eigenlijk zoveel binnen? Waarom lopen we niet vaker ‘dat rondje’ op Marken? We zitten in duffe kantoorkamers, vergaderen ons suf in vergaderzalen, zelfs het hutje op de hei vindt in conferentieoorden plaats en bloggen of ons leven er van hangt achter een pc……

Deze ‘BlogTalk’ op Marken heeft me in ieder geval veel inspiratie, energie en stof tot nadenken gegeven.
Wil je ook wat inspiratie op doen? Een mooi zonsondergang zien, prachtig Marken? Bekijk dan deze foto-stream.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Marja Verstelle

    Hoi Hans, leuk die foto’s van onze BlogTalk gister. En meteen geblogt, zoals het hoort als blogger, daar kan ik ook wat van leren 😉
    Marja

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This