Select Page

Bloglines pakt mijn laatste postings niet op

Ik weet niet waar het aan ligt, maar Bloglines pakt de laatste postings niet op. Dat zijn de postings van vandaag. Tenminste bij mij gaat het niet goed. Feeddemon is ok en ook op de Tulip site ‘draaien’ de laatste postings. De RSS feed ziet er ook goed uit. Wellicht heeft iemand een idee?

Update 16.45u: het lijkt er op dat Bloglines gestopt is met het ‘pollen’ van mijn feed. Dat ik kreeg ik te horen van Matt Shobe van Feedburner. Ik moet zeggen die reageren steeds keurig en erg snel. Uiteraard heb ik een mail gestuurd naar Bloglines Maar van hen heb ik nog niets gehoord……

Update 18.15u: krijg net van Pascal (zie comment) dat het weer werkt. Van Bloglines nog geen reactie. Maar ik zie inderdaad dat er nu 5 postings zijn doorgekomen. Gelukkig!

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Harm

  Ik zie hier in Bloglines de Technorati is tracking 40.000 new weblogs a day! en Een nieuwe generatie Experience Economy staan…

  Antwoord
 2. Hans

  Bedankt voor je terugkoppeling. Ja dat zijn de 2 die ik dus niet krijg. Hhmm wordt steeds vreemder. Jij krijgt ze wel binnen en ik niet….Hij update kennelijk niet bij iederee goed. Wat staat er bij jou als aantal feeds in het blokje rechts? Bij mij staat daar 94. Moet 104 zijn volgens de feed.

  Antwoord
 3. Hans

  Zit het dus in de feedburner feed. Alhoewel die wel gewoon in feeddemon binnenkomt. Ik zal eens bij feedburner informeren. Bedankt voor je hulp! Oh ja, zou je de feedburner feed willen gaan gebruiken? Dan kan ik nl. statistieken ‘draaien’.

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Hans,
  Het kan ook zijn dat je feed een tijdje ‘out of order’ is geweest en dat Bloglines na zo’n (terecht of onterecht) constatering wellicht langzamer gaat pollen. Ik weet niet of het zo is, maar het zou wel kunnen, toch? …

  Antwoord
 5. Pascal Van Hecke

  Ik haal deze post nu net uit bloglines hoor:
  # Posted on: Fri, Jun 10 2005 10:38 AM
  # Updated: Fri, Jun 10 2005 10:43 AM
  # Email This
  # Clip/Blog This

  Antwoord
 6. Hans

  @pascal: Ja ik zie nu dat de postings door komen. Polling loopt kennelijk weer. Ben benieuwd wat de reactie is.

  Antwoord
 7. Erwin

  Hi Hans,
  Ik zal het je nog sterker vertellen. Ik heb zo’n 15 feeds in bloglines. En alleen bij jouw weblog blijft er altijd 1 ongelezen over, hoe vaak ik die ook lees. Ook heeeeeel raar. Ik krijg het niet weg.
  Erwin
  Ik ga nog even proberen je feed weg te halen en toe te voegen….

  Antwoord
 8. Hans

  @erwin: welke is dat? Of is het steeds een andere? Ik zag vandaag ook bij een paar andere. Die bleven niet ongelezen staan, maar kwamen na het refreshen weer terug. Welke feed gebruik je trouwens? Die van feedburner? Ik heb mijn feedburner feed in Bloglines ‘hangen’, maar wat jij beschrijft zie ik niet bij die van mij.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This