Select Page

BlogHer: een initiatief van vrouwelijke bloggers

BlogherIk lees zojuist bij Charlene Li van Forrester dat ze aankondigd dat BlogHer een conferentie gaat organiseren speciaal voor vrouwen die bloggen. Charlene blogt zelf ook zoals velen zullen weten. Enkele weken geleden heeft ze daar al over geschreven.

Webloggen lijkt nu vaak nog een mannenbusiness en dat is niet goed. Ik vind daarom de missie van BlogHer en dit initiatief mooi:

– Exposure for women bloggers
– Education for women bloggers
– Community for women bloggers

En het is echt niet alleen voor vrouwen. Ik ben benieuwd wie er naar toe gaat en er verslag van doet. Voor de prijs van 99 dollar hoef je het niet te laten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This