Select Page

Video’s HAN Industrieel Product Ontwerpen

Video’s HAN Industrieel Product Ontwerpen

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Industrieel Product Ontwerpen. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Industrieel Product Ontwerpen (IPO)" Playlist

 • Eindpresentatie minor Biomimicry HAN Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  Studenten van de minor Biomimicry van HAN Industrieel Product Ontwerpen presenteerden hun concepten in het Stadskantoor van Arnhem. De studentengroepen moesten een oplossing bedenken voor het vervoer van pakketten in en naar de binnenstad van Arnhem. Bekijk ook het weblog en de Facebookpagina van Studeer Techniek op: http://blog.han.nl/studeertechniek http://www.facebook.com/HANStudeertechniek B...

   

 • Jorg Rijkschroeff | Sit & Heat | Sprout 25 onder de 25 - 2012

  Description
  Jorg Rijkschroeff (24) van Sit & Heat (verwarmende terraskussens) staat in de Sprout 25 onder de 25 van 2012 http://www.sprout.nl/357/25-onder-de-25-van-2012/list/22-sit-heat.html Sprout, Inspireert Ondernemers Volg de website: http://www.sprout.nl Volg ons op Facebook: http://www.facebook.com/sproutnl Volg ons op Twitter: http://twitter.com/#!/sprout_nl...

   

 • Eindpresentatie ontwerpopdracht 1e jaars HAN Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  De opdracht die studenten IPO hebben gekregen is het ontwerpen van een houten bureaulamp of kartonnen zitkrukje voor jongeren van 15-25 jaar. Ze hebben van hun ontwerp een 1 op 1 model gemaakt en deze op de doelgroep getest. Aan de hand van deze test hebben ze verbetervoorstellen gedaan. De modellen en de verbetervoorstellen hebben ze aan elkaar gepresenteerd. D.m.v post-ids werd er gestemd. Direc...

   

 • Opening HAN EMT Broedplaats Duurzame Energie

  Description
  Tijdens de Dag van de Duurzaamheid werd HAN EMT Broedplaats Duurzame Energie geopend. Zohal Rezaie student HAN ICA nam er een kijkje en sprak enkele studenten die er bezig waren.

   

 • Kijk naar de natuur als inspiratiebron

  Description
  Studenten HAN Industrieel Product Ontwerpen gingen na de workshop biomimicry op onderzoek uit in Burgers Zoo. Ze lieten zich inspireren door de natuur. We kwamen enkele studenten tegen in de bush en het aquarium. En ja ze keken anders.

   

 • Workshop Biomimicry minor Innovation Pitch IPO

  Description
  Peter Istha docent bij HAN Industrieel Product Ontwerpen vertelt ons meer over de workshop in het kader van de minor Innovation Ptich. Deze workshop werd gehouden in Burgers Zoo en ging over Biomimicry. Een ontwerpconcept waarbij de natuur als leidraad wordt genomen ter inspiratie.

   

 • Bas Sanders over Biomimicry in Workshop voor HAN Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  Bas Sanders van BiomimicryNL.org gaf een workshop aan studenten Industrieel Product Ontwerpen van de HAN die de minor Innovation Pitch volgen. Hij vertelt in deze video meer over biomimicry, een ontwikkelconcept dat uitgaat van de natuur en de ordening en systemen uit de natuur als leidraad voor een ontwerp. Een verfrissende kijk voor de studenten IPO....

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering juni 2011

  Description
  Diploma uitreiking HAN Engineering juni 2011

   

 • Presentatie GFT-vreter bij Gasterra. Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Jacob van de Heuvel, Martha Jalink, Roy van Verseveld en Jeffrey Vink vormden samen het team GFT-vreter van de HAN. Een multi-disciplinair team. Jacob mocht de vragen beantwoorden van een deskundige jury tijdens de prijsuitreiking. En deze groep won de 1e prijs. 50000 euro !

   

 • HAN GFT-vreters 1e prijs GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Het multi-disciplinaire team van de HAN haalde met hun GFT-vreter de 1e prijs in de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 en kregen een cheque van 50.000 euro.

   

 • HAN Techniek nominatie: de GFT-vreter

  Description
  De nominatie video van HAN Techniek de GFT-vreter voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

   

 • Voorbereiding Gasterra nominatie: De GFT-vreter - Jacob Martha Roy en Jeffrey studenten HAN

  Description
  Jacob, Martha, Roy en Jeffrey, 1e jaars studenten HAN Engineering (werktuigbouwkunde, embedded systems engineering, technische bedrijfkunde en industrieel product ontwerpen) bedachten een concept voor een GFT-vreter en werden er mee genomineerd voor de Gasterra Transitiejaarprijs 2011. Voor de opname van het promotiefilmpje van Gasterra oefenden ze hun presentatie....

   

 • Hiddo Visser goede toekomst voor Techniek studenten

  Description
  Hiddo Visser Innovatiemanager bij Gazelle legt uit waarom er zo'n goede toekomst is voor techniek studenten, hoe de relatie is met de HAN en hoe je in contact kunt komen met potentiele werkgevers en Gazelle.

   

 • Kyan goed in betavakken en tekenen Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  Kyan Kuiper studeert Industrieel Product Ontwerpen (IPO) aan de HAN en loopt nu stage of liever studeert af bij Gazelle. Ze mag niet alles vertellen van haar geheime opdracht, maar wel waarom ze voor IPO koos, welke stage ze nog meer deed en hoe ze tegen de mogelijkheid van een baan aan kijkt.

   

 • Ghassan Alagourie deed opleiding HAN Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  Kyra Rothuizen van HAN MCV en de blog Studeer Techniek ging op bezoek bij Gazelle en sprak er o.a. met Ghassan Alagourie alumnus van HAN Industrieel Product Ontwerpen. http://blog.han.nl/studeertechniek http://www.han.nl/studeertechniek

   

 • Open Les IPO dec 2010

  Description
  14 dec 2010 vond de open les plaats bij de opleiding HAN Industrieel Product Ontwerpen. Er waren veel geïnteresseerden aanwezig. In deze video een korte sfeerimpressie.

   

 • Bedrijvendagen HAN Engineering Bouwkunde en Civiele Techniek okt 2010

  Description
  Studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek en Engineering konden zich tijdens de bedrijvendagen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen orienteren op het beroepenveld of stages bij diverse bedrijven.

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering okt 2010

  Description
  Diploma uitreiking aan HAN studenten van Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen

   

 • Minor Innovation Pitch HAN

  Description
  In de minor Innovation Pitch van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werken studenten o.a. aan het ontwikkelen en presenteren van een product/markt-combinatie voor een bedrijf. In deze video zien we 6 groepen hun pitch doen voor Deko Steenzagerij. http://www.han.nl/opleidingen/minoren/innovation-pitch/

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering juli 2010

  Description
  Impressie van de diploma uitreiking bij het Instituut Engineering van de HAN.

   

 • HAN studenten IPO presenteren hun ontwerpen aan Nomad

  Description
  Eerstejaars studenten van de HAN opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) verzorgden presentaties van de producten die zij in het kader van hun opleiding voor Nomad hebben ontworpen.

   

 • 02. Spiegelbeeld Filmpje Jorien Nijmeijer.avi

  Description
  Spiegelbeeld Filmpje Jorien Nijmeijer

   

 • Impressie Girlsday 2010 workshops Liemers College bij HAN Techniek

  Description
  Impressie Girlsday 2010 workshops Liemer College bij HAN Techniek

   

 • Rijkschroeff & de Bruin Product Design and Development (HAN IPO)

  Description
  Deze 2 studenten van HAN Industrieel Product Ontwerpen (IPO) hebben een eigen bedrijf. Ze vertellen daar vol trots over.

   

 • HAN Industrieel Product Ontwerpen (IPO): Duurzaam ontwerp voor Vogels

  Description
  Student van HAN IPO vertelt over het project om een duurzaam ontwerp te maken voor de Vogel's steunen.

   

 • Open Les HAN Industrieel Product Ontwerpen

  Description
  HAVO en VWO scholieren waren te gast bij HAN Industrieel Product Ontwerpen. Ze gingen onder het thema Mobile Design een mobiele telefoon ontwerpen voor ouderen, na eerst gekeken te hebben naar de eisen van de doelgroep en een tekening gemaakt te hebben.

   

 • AfterMovie Intro-WIT 2012

  Description
  Na een zeer geslaagd en vooral vernieuwend introductiekamp van de afdeling Engineering van de HAN is hier het resultaat te zien! Thanks to Loes en Anoek en vele anderen!

   

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This