Select Page

Video’s HAN Embedded Systems Engineering

Video’s HAN Embedded Systems Engineering

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Embedded Systems Engineering. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Embedded Systems Engineering" Playlist

 • HAN-solarboat - Race of Electrics

  Description
  HAN-solarboat en Liandon present Race of Electrics. In deze race, ter afsluiting van de eerste periode van het HAN-solarboat project, neemt een solarboat (de Lianzon) het op tegen een elektrische scooter (beschikbaar gesteld door Alliander). Ze boot en de scooter gaan in het begin nek aan nek, maar wie zal er winnen... Verder zien we Coosje Hammink interviews houden met verschillende betrokken, zo...

   

 • HAN Embedded Systems Engineering Project Scorebord

  Description
  Deeltijd studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwierpen zelf een scorebord voor een sporthal en hielden er een eindpresentatie over.

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering juni 2011

  Description
  Diploma uitreiking HAN Engineering juni 2011

   

 • Telspel Eindpresentatie HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  Studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwikkelden een spel voor de basisschool. Met dit spel kunnen kinderen leren tellen. Ze stapelen blokken en horen en zien het getal.

   

 • Spelcomputer Eindpresentatie HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  Studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwikkelden een spel voor de basisschool. Dit is een spelcomputer met Pong en bestuurd door Nintendo controllers. Op het display kunnen kinderen vanalles zien en volgen

   

 • Robot Robby Eindpresentatie HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  Studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwikkelden een spel voor de basisschool. Met robot Robby kunnen de kinderen zelf een parcours maken door plakband op de tafel of de grond te plakken en de robot er over heen te laten rijden. De tijd wordt gemeten en geuploaded naar een website.

   

 • Palenspel Eindpresentatie HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  Studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwikkelden een spel voor de basisschool. Met dit spel kunnen kinderen snelheid meten tussen palen door te rennen of iets te gooien. De snelheid wordt geuploaded naar een website. En iederen leerling heeft zijn eigen "pasje".

   

 • Airhockey tafel Eindpresentatie HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  Studenten van HAN Embedded Systems Engineering ontwikkelden een spel voor de basisschool. Met dit spel kunnen de kinderen airhockey spelen.

   

 • Environment Explorer moving with remote control

   

 • Presentatie GFT-vreter bij Gasterra. Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Jacob van de Heuvel, Martha Jalink, Roy van Verseveld en Jeffrey Vink vormden samen het team GFT-vreter van de HAN. Een multi-disciplinair team. Jacob mocht de vragen beantwoorden van een deskundige jury tijdens de prijsuitreiking. En deze groep won de 1e prijs. 50000 euro !

   

 • HAN GFT-vreters 1e prijs GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Het multi-disciplinaire team van de HAN haalde met hun GFT-vreter de 1e prijs in de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 en kregen een cheque van 50.000 euro.

   

 • HAN Techniek nominatie: de GFT-vreter

  Description
  De nominatie video van HAN Techniek de GFT-vreter voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

   

 • Voorbereiding Gasterra nominatie: De GFT-vreter - Jacob Martha Roy en Jeffrey studenten HAN

  Description
  Jacob, Martha, Roy en Jeffrey, 1e jaars studenten HAN Engineering (werktuigbouwkunde, embedded systems engineering, technische bedrijfkunde en industrieel product ontwerpen) bedachten een concept voor een GFT-vreter en werden er mee genomineerd voor de Gasterra Transitiejaarprijs 2011. Voor de opname van het promotiefilmpje van Gasterra oefenden ze hun presentatie....

   

 • MBO-ers kiezen voor HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  1e jaars studenten Embedded Systems Engineering maken spellen voor basisschool leerlingen om ze op een leuke manier in aanraking te laten komen met techniek. Later gaan ze samen met de PABO die spellen presenteren aan de leerlingen. Deze groep vertelt waarom ze gekozen hebben voor Embedded Systems Engineering.

   

 • HAN Embedded Systems Engineering spel muziekcomputer

  Description
  1e jaars studenten Embedded Systems Engineering maken spellen voor basisschool leerlingen om ze op een leuke manier in aanraking te laten komen met techniek. Later gaan ze samen met de PABO die spellen presenteren aan de leerlingen. Deze groep is bezig met het maken van een muziekcomputer. Met een controller kunnen leerlingen allerlei dingen uitproberen....

   

 • HAN Embedded Systems Engineering spel laser4games

  Description
  1e jaars studenten Embedded Systems Engineering maken spellen voor basisschool leerlingen om ze op een leuke manier in aanraking te laten komen met techniek. Later gaan ze samen met de PABO die spellen presenteren aan de leerlingen. Deze groep is bezig met het maken van een spel waarmee leerlingen de snelheid kunnen meten tussen palen. Ook kunnen ze die snelheid ingeven op een website die de stude...

   

 • HAN Embedded Systems Engineering spel airhockey tafel

  Description
  1e jaars studenten Embedded Systems Engineering maken spellen voor basisschool leerlingen om ze op een leuke manier in aanraking te laten komen met techniek. Later gaan ze samen met de PABO die spellen presenteren aan de leerlingen. Deze groep is bezig met het maken van een airhockey tafel. Maar wel een bijzondere want hij krijgt maar liefst 4 ventilatoren en krijgt andere snufjes aan boord....

   

 • HAN Embedded Systems Engineering: spel tellen met blokken

  Description
  1e jaars studenten Embedded Systems Engineering maken spellen voor basisschool leerlingen om ze op een leuke manier in aanraking te laten komen met techniek. Later gaan ze samen met de PABO die spellen presenteren aan de leerlingen. Deze groep is bezig met blokken te maken die aangeven dmv spraak hoeveel blokken er gestapeld zijn. Ook is dat te lezen op een display. Zo leren kinderen spelenderwijs...

   

 • HAN - D&DMechatronics Henk-Martijn Leidelmeijer

  Description
  HAN op bezoek bij D&Dmechatronics, oud studenten aan het woord over hun werkervaring bij D&D. www.han.nl\studeertechniek

   

 • Bedrijvendagen HAN Engineering Bouwkunde en Civiele Techniek okt 2010

  Description
  Studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek en Engineering konden zich tijdens de bedrijvendagen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen orienteren op het beroepenveld of stages bij diverse bedrijven.

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering okt 2010

  Description
  Diploma uitreiking aan HAN studenten van Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen

   

 • Introductiekamp 2010 HAN Embedded Systems Engineering - vlottenvaren

  Description
  De 1e jaars studenten van HAN Embedded Systems Engineering verbleven tijdens hun introductiekamp in Gendringen. Het onderdeel vlottenvaren speelde zich af op de Oude IJssel.

   

 • Diploma uitreiking HAN Engineering juli 2010

  Description
  Impressie van de diploma uitreiking bij het Instituut Engineering van de HAN.

   

 • HAN Solarboat de 1e dag met pech

  Description
  Het HAN Solar Boat team had pech op de 1e dag. De accu van de boot brandde uit. Enkele mensen van het HAN Solarboat team werde geinterviewd.

   

 • HAN Solarboat de 1e dag met pech

  Description
  Het HAN Solar Boat team had pech op de 1e dag. De accu van de boot brandde uit. Enkele mensen van het HAN Solarboat team werde geinterviewd.

   

 • HAN Solar Boat 2010 Frisian Solar Challange Keuring en Voorbereiding

  Description
  Keuring en voorbereiding Race

   

 • Presentatie Ulenhof College High Tech Challenge 2010

  Description
  De scholieren die meededen aan de High Tech Challenge 2010 hebben ook een bedrijf bezocht dat te maken had met de robotopdracht. In deze video presenteert een scholier van het Ulenhof College uit Doetinchem de bevindingen van zijn groep.

   

 • Presentatie ludgercollege High Tech Challenge 2010

  Description
  De scholieren die meededen aan de High Tech Challenge hebben ook een bedrijf bezocht dat te maken had met de robotopdracht. In deze video zien we 2 scholieren van het Ludgercollege uit Doetinchen hun bevindingen presenteren.

   

 • HAN Solarboat sponsormeeting team Embedded Systems Engineering

  Description
  De projectleider van het team Embedded Systems Engineering vertelt ons over de componenten mbt de communicatie in de HAN Solarboat.

   

 • HAN Solarboat sponsormeeting Enno Beenes

  Description
  Elektrotechniekdocent van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen vertelt over het HAN Solarboat project.

   

 • HAN Solarboat sponsormeeting Tinus Hammink

  Description
  Het HAN Solarboat team dat deelneemt aan de Frisian Solar Challenge hield een meeting voor haar sponsors. In deze video horen we Tinus Hammink, programmadirecteur Strategische Verbindingen van de HAN aan het woord over het beleid van de HAN en HAN Techniek mbt duurzaamheid e.d.

   

 • Impressie Girlsday 2010 workshops Liemers College bij HAN Techniek

  Description
  Impressie Girlsday 2010 workshops Liemer College bij HAN Techniek

   

 • MIT bezoek van Hugo Arends HAN docent Embedded Systems Engineering

  Description
  MIT bezoek van Hugo Arends HAN docent Embedded Systems Engineering

   

 • Meeting HAN Solarboat

  Description
  De HAN studenten gaven een presentatie aan studenten van het Solarboatteam van het Graafschap College uite Doetinchem over de HAN Solarboat.

   

 • Project HAN Embedded Systems Engineering

  Description
  1e jaars studenten van de opleiding Embedded Systems Engineering van de HAN kregen de opdracht een fietswiel met led-verlichting te ontwerpen. Daarbij was het de uitdaging een plaatje tevoorschijn te toveren als het wiel draaide. Daarvoor moest een chip geprogrammeerd worden. En in deze video was de eindpresentatie voor medestudenten, opdrachtgever en docenten....

   

 • Nieuwbouw HAN Engineering deel 6 lab embedded systems engineering en expertisecentrum maakindustrie

  Description
  In een aantal videos laten we de nieuwbouw van HAN Engineering zien. In deel 6 zien we het lab van embedded systems engineering en expertisecentrum Maakindustrie.

   

 • Introductie HAN Embedded Systems Engineering aug 2009

  Description
  1e jaars van het studiejaar 2009/2010 waren op introductiekamp in het openluchttheater Engbergen in Gendringen.

   

 • HAN Embedded Systems Engineering project robot

  Description
  In deze video impressie zien we een paar groepen hun idee presenteren voor een robot op het gebied van geluid. Ook zijn er een paar demo's te zien.

   

 • Scratchday HAN University the Netherlands at Technologyday Arnhem

  Description
  Hugo Arends teacher of HAN University did some scratch workshops at the scratchday at the Technologyday at Arnhem.

   

 • HAN Embedded Systems Engineering: gadget voor D&D Mechatronics

  Description
  1e jaars van HAN Embedded Systems Engineering maakten een gadget voor D&D Mechatronics.

   

 • HAN Embedded Systems Engineering: gadget voor D&D Mechatronics

  Description
  1e jaars van HAN Embedded Systems Engineering maakten een gadget voor D&D Mechatronics.

   

 • Interview met Elma van Kruijssen van Technoplanet

  Description
  Kort gesprekje met Elma van Kruijssen over Technoplanet, het vak Techniek en hun relatie met Stedelijk Gymnasium Arnhem.

   

 • Interview Hugo Arends over scratch en embedded systems engineering

  Description
  Gesprekje met Hugo Arends, docent aan de HAN bij Embedded Systems Engineering. We praten even over scratch en de studierichting Embedded Systems tijdens de workshop die hij gaf aan Stedelijk Gymnasium Arnhem.

   

 • Scratch workshop Stedelijk Gymnasium Arnhem bij HAN

  Description
  2e jaars leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Arnhem kregen een workshop scratch bij Embedded Systems Engineering aan de HAN. Mede georgaiseerd door Technoplanet uit Arnhem. Scratch is een zeer gebruiksvriendelijke programmeertaal speciaal voor leeringen tussen 10 en 17 jaar.

   

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This