Video’s HAN Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Video’s HAN Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (HLO). Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek" Playlist

 • Laboratoria HAN Applied Sciences / HLO / MLO / Biocenter Nijmegen

  Description
  In het kader van "Techniek Opent Deuren" op 5 februari 2013 een korte sfeerimpressie van de laboratoria HLO in Nijmegen.

   

 • Equipment in labs at HAN HLO for use in business research

  Description
  Brief description of laboratories, equipment and some tools in the research labs at HAN HLO Nijmegen Institute of Applied Sciences. Enige apparatuur en onderzoekslabs bij de Hogeschool v Arnhem en Nijmegen voor gebruik voor onderzoek bij MKB en de HAN

   

 • Graduation HAN Applied Sciences, June 2012

  Description
  Graduation HAN Applied Sciences June 2012. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Diploma-uitreiking HAN Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Chemie Bio-informatica Life Sciences.

   

 • HAN-Moleculaire Plantenbiologie

  Description
  specialisatie binnen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek van de HLO

   

 • Noor van Reekum over haar werk bij Keygene

  Description
  Noor van Reekum werkt bij Keygene. Ze studeerde aan de HAN en deed daar de opleiding Chemie. Kyra interviewt haar over haar werk en de relatie met de studie.

   

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This