Video’s HAN Bio-informatica

Video’s HAN Bio-informatica

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Bio-informatica. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Bio-informatica" Playlist

 • C. elegans: het ideale testorganisme

  Description
  C. elegans: het ideale testorganisme Maar hoe zien ze er uit? Video van Mike Baltussen, Freek Haerkens, Jeroen Schoorl en Marjolein Wildwater voor the Green Health Consortium. In dit project met de nematode C. elegans onderzoekt het HAN BioCentre of C. elegans gebruikt kan worden als alternatief testorganisme om zo het aantal experimenten met proefdieren te kunnen verminderen. Aangezien C. eleg...

   

 • HAN Bio-informatica studenten programmeren een slimme zoekmachine voor onderzoek in Life Sciences

  Description
  Job van Riet en Tilman Schaeffers zijn 3de jaars HAN Bio-informatica studenten die een database search tool hebben gebouwd die publicaties over Toxiciteits onderzoeken zoekt. Hij leest de abstracts in Pubmed, selecteert op basis van namen van stofjes en soort organismen de relevante literatuur op een slimmere manier dan de database zelf. Ton Ammerlaan interviewde hen. http://www.han.nl/bio-inf...

   

 • HAN university of Applied Sciences in bioinformatics.

  Description
  HAN HLO Nijmegen, laboratory Education at tertiary level at HAN university of Applied Sciences in bioinformatics, chemistry, biology and medical analytical research. Research facilities also for external companies, and additional training at applied Masters level with HAN Biocentre, accredited as best applied master in the Netherlands....

   

 • Teuntje, Stephan en Amanda over HAN Bio-informatica

  Description
  Teuntje, Stephan en Amanda zijn studenten Bio-informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ze vertellen ons in deze video meer over Bio-informatica. Zoals waar ze mee bezig gaan achter die computers. Interessant om dat zo eens van nabij te horen en vooral ook te zien. http://www.han.nl/bio-informatica http://blog.han.nl/studeertechniek...

   

 • Equipment in labs at HAN HLO for use in business research

  Description
  Brief description of laboratories, equipment and some tools in the research labs at HAN HLO Nijmegen Institute of Applied Sciences. Enige apparatuur en onderzoekslabs bij de Hogeschool v Arnhem en Nijmegen voor gebruik voor onderzoek bij MKB en de HAN

   

 • John van Hal bio-informaticus bij Genetwister

  Description
  Oud student Bio-informatica van de HAN werkt nu bij Genetwister in Wageningen. Kyra Rothuizen praat met hem over zijn werk en studie.

   

 • Keygene Feyruz Yalcin Bioinformatician

  Description
  Feyruz Yalcin Bioinformatician vertelt over zijn werk bij Keygene.

   

 • Noor van Reekum over haar werk bij Keygene

  Description
  Noor van Reekum werkt bij Keygene. Ze studeerde aan de HAN en deed daar de opleiding Chemie. Kyra interviewt haar over haar werk en de relatie met de studie.

   

 • Tim van Keeken HAN stagiaire bio-informatica bij Genetwister

  Description
  HAN stagiaire Tim van Keeken vertelt over zijn stage bij Genetwister. Hij volgt de opleiding bio-informatica aan de HAN in Nijmegen.

   

 • Oud-HAN student Eric Kuyt bio-informaticus bij Genetwister

  Description
  Erik Kuyt studeerde bio-informatica aan de HAN in Nijmegen. Nu werkt hij als bio-informaticus bij Genetwister. Kyra Rothuizen van HAN MCV gaat in gesprek met hem over zijn werk en zijn studie.

   

 • Studenten over Bio-informatica jaar 1

  Description
  Meer video's vind je op http://www.han.nl/studeertechniek Studenten Amanda en Maarten vertellen wat de studie Bio-informatica aan HAN Life Sciences inhoudt.

   

 • Practicum bierbrouwen bij bio-informatica

  Description
  Meer video's vind je op http://www.han.nl/studeertechniek In de opleiding Bio-informatica van HAN Life Sciences wordt er ook gewerkt in de labs. In dit lab maken we kennis met het brouwen van bier en waarom de studenten dit doen.

   

 • Docent bio-informatica Ingrid Paffen over de opleiding

  Description
  Meer video's op http://www.han.nl/studeertechniek Docent bio-informatica Ingrid Paffen over de opleiding. Bekijk ook de video's in deze playlist van HAN Bio-informatica: http://www.youtube.com/playlist?list=PL30E79469C35C019D Of de weblogberichten op HAN Studeer Techniek: http://blog.han.nl/studeertechniek/category/bioinformatica/ Foto's vind je hier: http://blog.han.nl/studeertechniek/fotos-h...

   

 • Testimonial Bio-informatica HAN HLO Amande de Oude

  Description
  Amande de Oude studente in leerjaar 1 van de opleiding Bio-informatica vertelt wat de studie inhoudt en waarom ze gekozen heeft voor deze studie.

   

 • Testimonial Bio-informatica HAN HLO Maarten Smits

  Description
  Maarten Smits 1e jaars student bio-informatica HAN HLO legt o.a. uit wat bio-informatica inhoudt.

   

 • Laura van Vilsteren blogster HAN Studeer Techniek

  Description
  Laura van Vilsteren wordt blogster op HAN Studeer Techniek. Ze vertelt waarom en stelt zich voor. Laura, welkom!

   

 • Testimonial Laura van Vilsteren bio-informatica HAN HLO

  Description
  Laura vertelt waarom ze gekozen heeft voor de HAN en voor bio-informatica en wat de studie inhoudt.

   

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This