Video’s HAN MER/Bedrijfskunde

Video’s HAN Bedrijfskunde/MER

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Bedrijfskunde/MER. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Bedrijfsunde MER" Playlist

 • Bijt of vrijt projectmanagement en onderzoek met elkaar

  Description
  Video voor tweedejaars studenten Bedrijfskunde/MER die gedurende een half jaar een module projectmanagement, projectmatig werken en onderzoek aangeboden krijgen. Het betreft het opdoen van kennis, houding en vaardigheden op het gebied van onderzoek en projectmanagement. In het filmpje zijn twee kanten te zien, onderzoek en projectmanagement. Graag willen wij de relatie en relevantie duidelijk mak...

   

 • Vaardigheden van de HAN Bedrijfskunde MER-student: Silvia Pels Hoofd P&O Kimmendaal

  Description
  Docenten van HAN Bedrijfskunde MER gingen het "veld" in om professionals uit hun werkveld te bevragen over de vaardigheden die een goede bedrijfskunde student dient te hebben. In deze video legt Silvia Pels van Klimmendaal uit wat zij vindt van de MER-student en zijn vaardigheden.

   

 • Vaardigheden van de HAN Bedrijfskunde MER-student: Frank Hengeveld Commercieel Manager HSK

  Description
  Docenten van HAN Bedrijfskunde MER gingen het "veld" in om professionals uit hun werkveld te bevragen over de vaardigheden die een goede bedrijfskunde student dient te hebben. In deze video legt Frank Hengeveld van HSK uit wat hij vindt van de MER-student en zijn vaardigheden.

   

 • Jong en ondernemend

  Description
  Lars studeerde Commerciele Economie aan de HAN terwijl hij werkte. Nu is hij zelfstandig ondernemer. Sanne is studente Bedrijfskunde MER aan de HAN maar werkt ook bij Lars. Ze vertellen allebei hun ervaringen met de duale opleidingen aan de HAN.

   

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This