Video’s HAN IBL

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN International Business and Languages. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN IBL" Playlist

 • Veronique Pardoel studente IBL deed minor in het buitenland

  Description
  Veronique Pardoel studeert International Business and Languages aan de HAN. Ze zit in het 3e jaar en volgde een minor in het buitenland. Waarom eigenlijk? En wat doet ze nu op Vliegveld Weeze? Ze vertelt ons er meer over.

   

 • Marieke, Amber en Sharonna studentes HAN IBL met Frans

  Description
  Marieke, Amber en Sharonna volgen de opleiding International Business and Languages aan de FEM. Ze kozen voor Frans. In deze video vertellen ze meer over IBL en het vak Frans.

   

 • HAN - Waarom kies je voor een commerciële opleiding bij de HAN?

  Description
  Ben jij een commercieel type en wil je alles leren over marketing, communicatie en sales? Of ben je internationaal georienteerd en wil je later graag in het buitenland werken? Kom ook naar de HAN! Eerstejaars studenten vertellen over hun ervaring met de commerciële opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

   

 • FEM en ILS : reis naar Rennes 2012

  Description
  Studenten van de FEM en ILS zijn net terug van een achtdaagse studieweek in Rennes en Parijs, Frankrijk. Er waren ook studenten van de lerarenopleiding Frans mee. De studenten hebben in Rennes bij gastgezinnen gelogeerd. Dat ging perfect. Alle studenten hebben in de week hard gewerkt aan de taalverwerving en aan de interculturele competenties. De twee groepen (studenten lerarenopleidingen en stud...

   

 • Studieweek HAN FEM en ILS studenten naar Rennes 2012

  Description
  Studenten van de FEM zijn net terug van een achtdaagse studieweek in Rennes en Parijs, Frankrijk. Er waren ook studenten van de lerarenopleiding Frans mee. De studenten hebben in Rennes bij gastgezinnen gelogeerd. Dat ging perfect. Alle studenten hebben in de week hard gewerkt aan de taalverwerving en aan de interculturele competenties. De twee groepen (studenten lerarenopleidingen en studenten e...

   

 • Campus in Beeld - Seizoen 3 - Afl. 34: Dutch Student Sales Challenge

  Description
  Afgelopen week is de eerste editie van de Dutch Student Sales Challenge van start gegaan. Waar de meeste studenten vaak alleen op vakantie in verre landen onderhandelen en afdingen, zetten deze studenten hun salesvaardigheden in voor serieuze doeleinden. Studentenkoppels van verschillende Hogescholen uit heel Nederland hebben gestreden om het beste sales talent te zijn. De HAN deed ook mee....

   

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This