Select Page

Video’s HAN Fiscaal Recht en Economie

Video’s HAN HBO Fiscaal Recht en Economie

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN HBO Fiscaal Recht en Economie. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN Fiscaal Recht en Economie" Playlist

 • Geerten Bron 2e jaars student HAN Fiscaal Recht en Economie

  Description
  Geerten studeert Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ofwel de HAN. Hij vertelt ons er meer over.

   

 • Fiscaal Congres 9 mei 2012

  Description
  Studievereniging De Fiscale Eenheid www.facebook.com/DeFiscaleEenheid www.han.nl/fiscaalcongres Interview met Cees Draaijer, docent Fiscaal aan de HAN te Arnhem. Interview met Johan van Essen, Student Fiscaal Recht en Economie aan de HAN te Arnhem Montage door Geerten Bron

   

 • HAN VerkenEvent 2013 Accountancy - Fiscaal Recht en Economie

  Description
  Woensdag 18 september 2013 vond het HAN VerkenEvent 2013 plaats bij de FEM. Studenten Accountanct en Fiscaal Recht en Economie konden zich voorbereiden op hun stage, afstuderen of bijbaan door met bedrijven in contact te treden. Daarnaast werd er een workshop Netwerken gegeven en een lezing over Prinsjesdag. Miranda Bles, 4e jaars student Fiscaal Recht en Economie trok er op uit om met studenten,...

   

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This