Impressie Innovatie Battles 2016

Op 30 september gingen ongeveer 175 studenten van de opleiding Bedrijfskunde MER en van de minor Ondernemen en Ondernemen en Innovatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) de strijd aan voor het beste idee voor het Arnhemse bedrijfsleven. Ook andere studenten uit de regio namen deel. Bedrijven en organisatie kregen op deze dag de kans om vraagstukken uit hun organisatie door studenten met een frisse blik te laten beantwoorden.
De denktank battle werd georganiseerd door Arnhem Werkt in samenwerking met de HAN, Innovate en Artez en vond plaats op het industriepark de Kleefsewaard te Arnhem.

Samen met studenten innoveren
In gemengde groepjes van 10 streden de studenten om het beste idee voor één ondernemer. Bij elke groepje zat een andere ondernemer met een ander praktijkvraagstuk. Het beste idee werd gepitched voor een officiële jury uit het bedrijfsleven. Hier kwam die dag een winnaar uit. In de weken erna gaan de studenten de casus nog verder uitwerken voor een onderneming.

Deelnemers HAN
Vanuit de HAN namen derdejaars studenten Bedrijfskunde MER deel aan de battle én studenten die de minor ’Ondernemen en Innoveren’ en Ondernemen volgen.

Een korte impressie vind je hierboven.

De winnende pitch staat hieronder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This