Select Page

#HANwandelt – lekker buitenspelen

Vorige week was ik weer ouderwets (nou ja) op pad met camera en studentenreporters. Dit keer gingen we 4 dagen naar de 4daagse en zwaaiden we 1 dag de #HANwandelaars uit.
De week ervoor werd ik door collega Thamar gevraagd of ik de social media en videoblogs voor de wandelaars van de HAN wilde verzorgen. Beetje kort dag, maar niet minder leuk.
Snel “lanceerde” ik de hashtag #HANwandelt , regelde de toegang op diverse SoMe kanalen, maakte een Storify aan en een playlist in youtube en vroeg enkele studentreporters om met me mee te gaan om de #HANwandelaars te spotten en te interviewen. We waren achtereenvolgens in Elst, Wijchen, Groesbeek en Cuijk. ‘s Ochtends opnames maken, snel weer in de trein naar mijn home-office, de video bewerken en dezelfde middag/avond uploaden en online zetten. Heerlijk om zo weer met passie en energie onze #HANwandelaars in de spotlight te zetten.

Tijdens dit projectje merkte ik de kracht van social media en met name vlogs weer. We kregen meer dan 1.5 miljoen impressies op de berichten en videoblogs. Alleen al op de Facebookpagina van de HAN hadden we meer dan 16.000 views. Elke dag deelde we een Powerbank uit aan die wandelaar die het meeste actief was op social media. Dit stimuleerde enkele wandelaars om dagelijks foto’s en updates te plaatsen.

Hieronder de playlist van de 17 videoblogs. Klink links op het symbool van het lijstje met een pijl om de andere titels af te kunnen spelen.

Ik plaatste alle SoMe in een #HANwadenlt Storify. Die zie je hieronder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This