Videoblog: Een sterk netwerk

Bovenstaande video maakte ik voor onze afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). De video werd gebruikt op het congres Interne Communicatie waar collega’s Majella Weel en Rosanne Wigman een workshop/ervarium organiseerden. Het onderwerp van gesprek: De beste plek voor de communicatie-afdeling, centraal, decentraal of hybride? Doel van het ervarium: vakgenoten ontmoeten en bevragen om te profiteren van elkaars inzichten en ervaringen.
Je ziet heel veel collega’s langskomen en mensen uit het netwerk waar mee samengewerkt wordt door onze afdeling. Vandaar ook de titel: Een sterk netwerk! De feedback op de video was positief.
Ik blijf het mooi vinden om zo bezig te zijn met heel veel mensen en er een video van te maken die iets “doet”. De impact van video wordt nog zo onderschat en kan zoveel bijdragen aan het neerzetten van een boodschap, het inleiden van een thema, het overbrengen van gevoelens en emoties, het laten kijken in de “keuken” etc.
Fijn dat ik dit kan doen! Ik hoop dat nog lang te mogen doen voor de HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This