Select Page

Videoblog: Een sterk netwerk

Bovenstaande video maakte ik voor onze afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). De video werd gebruikt op het congres Interne Communicatie waar collega’s Majella Weel en Rosanne Wigman een workshop/ervarium organiseerden. Het onderwerp van gesprek: De beste plek voor de communicatie-afdeling, centraal, decentraal of hybride? Doel van het ervarium: vakgenoten ontmoeten en bevragen om te profiteren van elkaars inzichten en ervaringen.
Je ziet heel veel collega’s langskomen en mensen uit het netwerk waar mee samengewerkt wordt door onze afdeling. Vandaar ook de titel: Een sterk netwerk! De feedback op de video was positief.
Ik blijf het mooi vinden om zo bezig te zijn met heel veel mensen en er een video van te maken die iets “doet”. De impact van video wordt nog zo onderschat en kan zoveel bijdragen aan het neerzetten van een boodschap, het inleiden van een thema, het overbrengen van gevoelens en emoties, het laten kijken in de “keuken” etc.
Fijn dat ik dit kan doen! Ik hoop dat nog lang te mogen doen voor de HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This