Select Page

Videoblog: HAN Etalagebijeenkomst Circulaire Economie

Circulaire Economie, duurzaamheid en nieuwe Business Modellen zijn hot. Welke kansen liggen er hier voor de HAN, hoe kunnen we de snelle ontwikkelingen in het bedrijfsleven en onderzoek vormgeven en borgen in ons onderwijs en wat is hiervoor nodig?
De opening van deze middag die gehouden werd op 2 maart 2016 werd verzorgd door Diana de Jong, lid van het College van Bestuur van de HAN. De inleiding werd verzorgd door Maarten Barckhof, programmaleider HAN duurzame stage hub.
Gastspreker was Jan Jonker, professor aan de Radboud Universiteit Nijmegen (leerstoel Sustainable Entrepeneurship), bekend van zijn onderzoek naar nieuwe Business Modellen.
Doel van de bijeenkomst was inspiratie, kruisbestuiving en kennisdeling. We hopen, dat het ook leidt tot meer multidisciplinaire samenwerking, de inrichting en organisatie van ons onderwijs dat daarop is afgestemd en een betere aansluiting van onderwijs en onderzoek bij de beroepspraktijk in een snel veranderende wereld waarvan we willen dat die voor toekomstige generaties ook leefbaar zal zijn.

De organisatie was in handen van Cristel Busser en Maarten Barckhof.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This