Videoblog: HAN Etalagebijeenkomst Circulaire Economie

Circulaire Economie, duurzaamheid en nieuwe Business Modellen zijn hot. Welke kansen liggen er hier voor de HAN, hoe kunnen we de snelle ontwikkelingen in het bedrijfsleven en onderzoek vormgeven en borgen in ons onderwijs en wat is hiervoor nodig?
De opening van deze middag die gehouden werd op 2 maart 2016 werd verzorgd door Diana de Jong, lid van het College van Bestuur van de HAN. De inleiding werd verzorgd door Maarten Barckhof, programmaleider HAN duurzame stage hub.
Gastspreker was Jan Jonker, professor aan de Radboud Universiteit Nijmegen (leerstoel Sustainable Entrepeneurship), bekend van zijn onderzoek naar nieuwe Business Modellen.
Doel van de bijeenkomst was inspiratie, kruisbestuiving en kennisdeling. We hopen, dat het ook leidt tot meer multidisciplinaire samenwerking, de inrichting en organisatie van ons onderwijs dat daarop is afgestemd en een betere aansluiting van onderwijs en onderzoek bij de beroepspraktijk in een snel veranderende wereld waarvan we willen dat die voor toekomstige generaties ook leefbaar zal zijn.

De organisatie was in handen van Cristel Busser en Maarten Barckhof.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This