Video HAN Large Scale Dream: Spreker Ruud Veltenaar

Video HAN Large Scale Dream: Spreker Ruud Veltenaar

HAN Large Scale Dream
Onderstaande video is van de presentatie van Ruud Veltenaar tijdens de HAN Large Scale Dream dag op 12 juni in Gelredome in Arnhem. Een dag waarop we met alle personeelsleden en een aantal studenten bij elkaar waren om elkaar te inspireren onder het thema In vertrouwen samenwerken aan de toekomst.
Ruud Veltenaar ging in op het thema leren en prikkelde ons met een aantal interessante gezichtspunten. Een feest van herkenning.

Prikkelende boodschap
Ruud ging in op ons systeem met weeffouten en hield hij ons voor dat de focus van onderwijzen naar leren moet. Waarbij experimenten en falen mag, nee moet. Het gaat niet om welvaart en geld maar om welzijn en een gelukkig leven waarin we een bijdragen leveren aan het geluk van andere mensen en waarin we van waarde zijn voor de samenleving.
We moeten talenten tot wasdom brengen en passie ontketenen, waarin we werken aan een wereld die bestaat dankzij jou. Jouw voetstappen, motivatie, dromen, ambities, hoop, meesterschap en passie. We moeten zoeken naar ons meesterschap en onze innerlijke wereld verkennen en tot bloei laten komen.
Het systeem is stervende en als je het systeem blijft volgen dan komt er niets van terecht. Doe vooral aan experimenteren voor mooier, beter en leuker.

De visuele notulen vind je hier (klik).

Meer zien van deze dag? https://storify.com/hansmestrum/han-on-large-scale-dream

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This