Select Page

Video HAN Large Scale Dream: Spreker Ruud Veltenaar

Video HAN Large Scale Dream: Spreker Ruud Veltenaar

HAN Large Scale Dream
Onderstaande video is van de presentatie van Ruud Veltenaar tijdens de HAN Large Scale Dream dag op 12 juni in Gelredome in Arnhem. Een dag waarop we met alle personeelsleden en een aantal studenten bij elkaar waren om elkaar te inspireren onder het thema In vertrouwen samenwerken aan de toekomst.
Ruud Veltenaar ging in op het thema leren en prikkelde ons met een aantal interessante gezichtspunten. Een feest van herkenning.

Prikkelende boodschap
Ruud ging in op ons systeem met weeffouten en hield hij ons voor dat de focus van onderwijzen naar leren moet. Waarbij experimenten en falen mag, nee moet. Het gaat niet om welvaart en geld maar om welzijn en een gelukkig leven waarin we een bijdragen leveren aan het geluk van andere mensen en waarin we van waarde zijn voor de samenleving.
We moeten talenten tot wasdom brengen en passie ontketenen, waarin we werken aan een wereld die bestaat dankzij jou. Jouw voetstappen, motivatie, dromen, ambities, hoop, meesterschap en passie. We moeten zoeken naar ons meesterschap en onze innerlijke wereld verkennen en tot bloei laten komen.
Het systeem is stervende en als je het systeem blijft volgen dan komt er niets van terecht. Doe vooral aan experimenteren voor mooier, beter en leuker.

De visuele notulen vind je hier (klik).

Meer zien van deze dag? https://storify.com/hansmestrum/han-on-large-scale-dream

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This