HAN’s grote dromen gevangen

HAN’s grote dromen gevangen

HAN large scale dreamAfgelopen vrijdag 12 juni hadden we de HAN Large Scale Dream. Een dag in het teken van de voorbereidingen op het nieuwe Instellingsplan.

Wat een dag! Wat een energie, inspiratie, ontroering, passie, trots, beleving, dialoog, bezinning en lol.
Dit kun je eigenlijk niet vatten. Niet weergeven. Dat kun je alleen maar (be)leven, meemaken en mee maken. In één groot orkest in het Gelredome speelde ieder zijn eigen noten, drijvend op de golven van wat ons bindt. Geen dirigent, geen partituur. Alleen onszelf. Zo speelden we muziek samen met andere tovenaars, sprekers, kunstenaars, muzikanten. We waren allemaal ineens en een dag Bevlogen Mensen. De tintelingen die we voelden groeiden uit naar een uitbundig kolkende fluïde harmonie. Een samen zijn. Samen één zijn. Een samen ZIJN.

Zoiets kan er gebeuren als je de teugels laten vieren, de stropdas afdoet, het Wij-zijn-de-HAN-gevoel laat stromen. Geen managers, nee zei waren ook mede-orkestleden. Geen spelregels, nee wel spel. Mooi spel. Mooi samenspel(en). Er stroomde liefde door de Gelredome. Liefde voor het vak, liefde voor de student, liefde voor het onderwijs, liefde voor de HAN en liefde voor onszelf.
Een ware symfonie van wat kan en zeker komen gaat. Als we onszelf de ruimte blijven geven door die te zoeken en te gebruiken. Deze dag zou wel eens de opmaat kunnen zijn naar een groots onderwijsorkest, aangevuld met studenten.
Ik vertrouw erop dat we onszelf dat willen geven. Ik weet in ieder geval welke kant ik op moet zwemmen.

Welke kant zwem jij op?

Anthem van #HANfest / #HANonlSD

Hieronder heb ik onze dromen proberen te vangen in een Storify met alle tweets, foto’s etc. Staat ook online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This