Select Page

Videoblog: Etalagebijeenkomst Speelvelden van het PLG-en

Videoblog: Etalagebijeenkomst Speelvelden van het PLG-en

Hoe geef je samen vorm aan een leeromgeving waarin studenten zich ontwikkelen tot vakbekwame, gemotiveerde en vaktrotse professionals? Dit gebeurt op steeds meer plekken in kleinschalige contexten waarin het gezamenlijk en wederzijds leren van alle betrokkenen centraal staat. Een PLG, een professionele leergemeenschap is daarbij eerder een manier van doen en van omgaan met elkaar, dan een nieuwe structuur. We spreken daarom ook wel over plg’en als werkwoord.
Bovenstaande tekst was de eerste alinea van een uitnodiging aan HAN medewerkers en studenten om deel te nemen aan de etalagebijeenkomst “Speelvelden van het PLG’en” van 23 april jl. in het Ixperium Nijmegen.
Dit is een korte impressie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This