Select Page

Videoblog: 2e Ronde Tafel Bijeenkomst HAN Instellingsplan 2016-2020 op 13 jan 2015

Videoblog: 2e Ronde Tafel Bijeenkomst HAN Instellingsplan 2016-2020 op 13 jan 2015

Deze tweede Ronde Tafel bijeenkomst (De toekomst van de HAN) maakt deel uit van een hele reeks activiteiten; stuk voor stuk bedoeld als bouwstenen voor een nieuw strategisch plan voor onze hogeschool (HAN Instellingsplan 2016-2020). Hoe meer mensen meedenken en meebouwen, hoe beter het eindresultaat.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Perry van Empel

    Allereerst mijn complimenten voor het dynamisch gemaakte filmpje over de toekomst van de HANHet is alweer een tijdje geleden dat ik op de HAN mijn opleiding afmaakte,in die tijd was er nog enigzins structural management.,maar bij gebrek aan visionairs binnen deze instelling zie ik HAN langzaam afdalen.
    Tijd voor mensen die weer de regie op hun durven te nemen !

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This