Whoohaah: in top 10 ‘meest engaged communications professionals’!

Whoohaah: in top 10 ‘meest engaged communications professionals’!

Zo zeg, ik kreeg net een leuk mailtje dat ik op de ranglijst sta van meest engaged communications professional van een zeer gerenommeerd Social Media platform!

“Hi Hans,

Mijn naam is xxxxxx en ik werk als communicatie manager bij xxxxxx

We werken op het moment aan een ranglijst met de top 10 ‘meest engaged communications professionals’ op xxxxx. Deze lijst wordt samengesteld op basis van een aantal factoren waaronder het aantal bezoeken, engagement op het platform en activiteit op het platform zoals het posten van reacties, het delen van berichten etc.

Ik kan vast verklappen dat je in de top 10 van de lijst zit dus bij deze alvast gefeliciteerd! Dit is echter nog even geheim!

We zullen deze lijst delen via ons eigen platform en ook met het blad Communicatie. Ik zal je het laten weten zodra hij is gepubliceerd!

Groet,
xxxxxx”

Mooi toch! Oh en ik kan je verzekeren dat het geen spam of iets dergelijks is 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This