Select Page

HAN Student Company Stermoo naar de Landelijke Finale

Stermoo, een studentenbedrijf van de HAN-opleiding Ergotherapie, is met hun ergonomische lepel ‘Zelfie’ door naar de finale van ‘Student Company van het jaar’ competitie op 2 juni in het Beatrix Theater in Utrecht. De ‘Zelfie’ is niet alleen ergonomisch, maar ook doordacht en bijzonder functioneel!

Lees meer op deze HAN pagina.

Je vindt Stermoo ook op Facebook. We zullen erbij zijn 2 juni om verslag te doen van de finale en de studenten van Stermoo te bezoeken en te interviewen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This