Select Page

Videoblog: HAN Lean Event 2014: Change!

Videoblog: HAN Lean Event 2014: Change!

De 6e editie van het HAN Lean Event in Arnhem stond in het teken van Change. Het lectoraat Lean en de minor World Class Performance ontving weer boeiende sprekers op het gebied van Lean, QRM en veranderen.

En studenten van de minor World Class Performance toonden de resultaten van hun procesverbeterprojecten.

HAN Lean Event 2014: Interview met Johan Statz FrieslandCampina Riedel B.V

Een goede samenwerking en een tevreden klant
4 studenten van de minor World Class Performance/ Lean Management aan de HAN University of Applied Sciences hebben bij Friesland Campina Riedel B.V. in Ede twee problemen aangepakt, de Lean toolbox gebruikt en mooie resultaten bereikt. Johan Statz, Manufacturing Manager en opdrachtgever vertelt hoe tevreden hij is over de inzet van studenten, hun projecten en de resultaten. De studenten hebben hun projecten tijdens het HAN Lean Event 2014 aan een brede publiek gepresenteerd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This