Select Page

Videoblogs: BE’er in bedrijf

Videoblogs: BE’er in bedrijf

Samen met docent Bedrijfseconomie Inge Nieuwenhuis bezochten we enkele afgestudeerden van de opleiding Bedrijfseconomie om in beeld te brengen wat je nu eigenlijk voor functie kunt krijgen als BE’er. Hieronder 2 video’s die we maakten bij Altop en van Raam.
Het is de bedoeling dat we meer van deze filmpjes gaan maken. Ze zullen gebruikt worden in de voorlichting tijdens bijvoorbeeld open dagen.

BE’er in bedrijf: Een gestroomlijnde organisatie door de bedrijfseconomische kijk op processen en communicatie
Op bezoek bij Cherelle Aaldering kwaliteitscoördinator bij Altop. Cherelle is oud-student Bedrijfseconomie van de HAN. In de serie BE’er in bedrijf laat zij zien waar zij werkt en wat voor werk zij doet. Zij is vooral bezig met kwaliteitscontrole en communicatie.

BE’er in bedrijf: Snel kunnen schakelen en sturen met behulp van de juiste informatie
In deze video zijn we op bezoek bij Geert-Jan Abbink, oud-student Bedrijfseconomie aan de HAN. Hij werkt bij van Raam in Varsseveld en is er assistent controller. We maken kennis met zijn werkzaamheden en krijgen een indruk van de processen in het bedrijf.

Kim afstudeerder Bedrijfseconomie HAN bij van Raam
Kim is 4e jaars student Bedrijfseconomie aan de HAN. We hebben een korte ontmoeting met haar, tijdens de opnames van alumnus Bedrijfseconomie Geert-Jan Abbink, bij van Raam waar zij afstudeert.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This