Select Page

Videoblog: Internationalize at HAN – be inspired and go abroad!

Videoblog: Internationalize at HAN – be inspired and go abroad!

Canan vertelt (Nederlands gesproken) over haar bezoek aan een congres in Turkije, waar zij een taaltest heeft geïntroduceerd. Monique Nederhoed, medewerker International Office Nijmegen vertelt (Engels gesproken) wat belangrijk is als je buitenlandse stage of studieperiode wilt gaan volgen. Vervolgens aan het woord: Duitse studenten Elena, Isabelle, Anna en Juliane (Engels gesproken) over hun voorbereidingen op hun stage in Zuid Afrika en 2 Logopedie studentes uit Wenen (Julia and Elisabeth) over hun ervaringen met het studeren in Nederland (Engels gesproken).

www.han.nl/logopedie

Speech Therapy and Internationalisation at HAN University of Applied Sciences

In this video we meet students Speech Therapy from the HAN University of Applied Sciences in the Netherlands. They talk about going abroad.
Also two students from Vienna visiting the HAN for Speech Therapy are interviewed.

[pl_video video=”youtube” id=”ZN0Cd81q7vs”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This